Bilverkstad - MECA Bilservice Kungsbacka / Einarssons Bil AB

MECA Bilservice Kungsbacka / Einarssons Bil AB är en bilverkstad som ligger på Hantverksgatan 5, 434 42 Kungsbacka i Halland Län. De kan nås på telefonnummer 0300-56 85 56.

Denna bilverkstad har ett rykte om att erbjuda god service och snabbhet i utförandet av sitt arbete. Trots att de inte har fått några betyg från kunder ännu, har de en stark passion för att hjälpa sina kunder med alla sina bilbehov.

MECA Bilservice Kungsbacka / Einarssons Bil AB erbjuder en mängd olika tjänster som är tillgängliga för alla som behöver hjälp med sin bil. Deras skickliga tekniker kan utföra allt från enkla reparationer till mer komplexa problem.

De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till alla sina kunder. De arbetar hårt för att säkerställa att varje kunds bil är i bästa möjliga skick när de lämnar verkstaden. De är även öppna för att svara på eventuella frågor eller funderingar som kunderna kan ha om deras bilar.

MECA Bilservice Kungsbacka / Einarssons Bil AB rekommenderar starkt att du kontaktar dem via deras webbplats, https://www.meca.se/bilagare/hitta-verkstad/kungsbacka/1064-einarssons-bil-ab/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=300568556. De ser fram emot att hjälpa dig med alla dina bilbehov och att ge dig en högkvalitativ service som du kan lita på.

Adress: Hantverksgatan 5, 434 42 Kungsbacka
Telefonnummer: 300568556
Web: meca.se
Tjänster: Bilverkstad

MECA Bilservice Kungsbacka / Einarssons Bil AB

Öpetider MECA Bilservice Kungsbacka / Einarssons Bil AB

  • Måndag : 07 till 17
  • Tisdag : 07 till 17
  • Onsdag : 07 till 17
  • Torsdag : 07 till 17
  • Fredag : 07 till 17
  • Lördag : 07 till 17
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up