Bilvård - Kungsbacka Bilvård - JAF Husbil och Husvagn

Kungsbacka Bilvård - JAF Husbil och Husvagn är en affärsverksamhet som är belägen på Varlabergsvägen 9, 434 39 Kungsbacka i Halland Län. De har ett telefonnummer som är 070-040 05 60 som kunder kan använda för att boka tid eller för att få mer information om deras tjänster.

Denna bilvårdsaffär erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa kunder att hålla sina fordon i toppskick. Deras tjänster inkluderar allt från tvätt och polering till reparation och underhåll av bilar. De har specialiserat sig på husbilar och husvagnar, men tar också emot andra fordon.

Med 89 kunder som har betygsatt dem med en poäng på 4,3 av 5, har Kungsbacka Bilvård - JAF Husbil och Husvagn visat sig vara en pålitlig och kvalitativ serviceleverantör. De är stolta över att erbjuda snabb och effektiv service till alla sina kunder.

Den goda servicen som Kungsbacka Bilvård - JAF Husbil och Husvagn levererar är en av deras största styrkor. De är alltid angelägna om att möta kundernas behov och att se till att de är nöjda med det arbete som utförs på deras fordon. De arbetar också snabbt för att minimera tiden som kunderna behöver lämna ifrån sig sina fordon.

Om du söker efter en bilvårdsaffär som kan ta hand om ditt fordon på ett professionellt och effektivt sätt, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Kungsbacka Bilvård - JAF Husbil och Husvagn. Besök deras webbplats på https://www.kungsbackabilvard.se/ för att boka en tid eller för att få mer information om deras tjänster.

Adress: Varlabergsvägen 9, 434 39 Kungsbacka
Telefonnummer: 700400560
Web: kungsbackabilvard.se
Tjänster: Bilvård

Kungsbacka Bilvård - JAF Husbil och Husvagn

Öpetider Kungsbacka Bilvård - JAF Husbil och Husvagn

 • Måndag : 08 till 18
 • Tisdag : 08 till 18
 • Onsdag : 08 till 18
 • Torsdag : 08 till 18
 • Fredag : 08 till 18
 • Lördag : 10 till 17
 • Söndag : 10 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  700400560

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up