Bilverkstad - MECA Bilservice Ljusdal / Ljusdals Bilverkstad AB

MECA Bilservice Ljusdal, även känd som Ljusdals Bilverkstad AB, är en välrenommerad bilverkstad belägen på Sjulhamregatan 6 i Ljusdal, Gävleborg Län. Deras telefonnummer är 0651-161 00.

Specialiserade på bilreparationer och underhåll, har MECA Bilservice Ljusdal etablerat sig som en av de mest pålitliga och effektiva bilverkstäderna i området. Med en imponerande poäng på 4,6 av 5 från 42 kunder, är det uppenbart att de erbjuder en förstklassig service.

MECA Bilservice Ljusdal strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster med snabbhet och precision. De förstår att tid är pengar, och att deras kunder har viktiga saker att göra. Därför arbetar de alltid så snabbt som möjligt, utan att göra avkall på kvaliteten på deras arbete.

De är stolta över att vara experter på alla typer av bilreparationer och underhåll, från grundläggande oljebyten till mer komplicerade reparationer av motorer och växellådor. Oavsett vad som behöver göras på din bil, kan du lita på att MECA Bilservice Ljusdal har den kunskap och erfarenhet som krävs för att få jobbet gjort rätt.

Om du söker efter en bilverkstad som du kan lita på, rekommenderar vi starkt att du kontaktar MECA Bilservice Ljusdal. Du kan besöka deras webbplats på http://www.ljusdalsbilverkstad.se/ för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för din nästa bilreparation eller underhållsarbete.

Adress: Sjulhamregatan 6, 827 35 Ljusdal
Telefonnummer: 65116100
Web: ljusdalsbilverkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

MECA Bilservice Ljusdal / Ljusdals Bilverkstad AB

Öpetider MECA Bilservice Ljusdal / Ljusdals Bilverkstad AB

  • Måndag : 07 till 17
  • Tisdag : 07 till 17
  • Onsdag : 07 till 17
  • Torsdag : 07 till 17
  • Fredag : 07 till 17
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up