Bilverkstad - MECA Bilservice Skellefteå / Bilmäklar´N i Skellefteå AB

MECA Bilservice Skellefteå / Bilmäklar´N i Skellefteå AB är en pålitlig bilverkstad som ligger på Tjärnvägen 38, 931 61 Skellefteå i Västerbotten Län. Med ett telefonnummer på 0910-566 44 är det enkelt att boka in en tid för service eller reparation av din bil.

De som har använt deras tjänster tidigare har gett dem högsta betyg, med en poäng på 5 av 5 från 2 kunder. Detta visar på den höga kvalitet som de levererar till sina kunder.

MECA Bilservice Skellefteå / Bilmäklar´N i Skellefteå AB är kända för sin snabba och effektiva service. De arbetar alltid med högsta möjliga standard och är stolta över att kunna erbjuda en professionell och pålitlig service. Oavsett om det gäller en mindre reparation eller en större service är de alltid redo att hjälpa till.

De erbjuder en rad olika tjänster på deras bilverkstad, inklusive service, reparation, felsökning och bilbesiktning. De har också en omfattande kunskap om alla olika bilmärken, vilket gör dem till en idealisk verkstad för alla bilägare.

Om du söker en pålitlig och professionell bilverkstad i Skellefteå, så är MECA Bilservice Skellefteå / Bilmäklar´N i Skellefteå AB det bästa valet. De kommer att ta hand om din bil med omsorg och uppmärksamhet, och alltid se till att du får den högsta möjliga servicen.

Om du vill boka en tid för service eller reparation, eller om du har några frågor eller funderingar, så är det enkelt att kontakta dem via deras webbplats på https://www.meca.se/bilagare/hitta-verkstad/skelleftea/829-bilmaklarn-i-skelleftea-ab/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=91056644. De ser fram emot att höra från dig och att hjälpa dig att hålla din bil i toppskick!

Adress: Tjärnvägen 38, 931 61 Skellefteå
Telefonnummer: 91056644
Web: meca.se
Tjänster: Bilverkstad

MECA Bilservice Skellefteå / Bilmäklar´N i Skellefteå AB

Öpetider MECA Bilservice Skellefteå / Bilmäklar´N i Skellefteå AB

  • Tisdag : 07:30 till 17
  • Onsdag : 07:30 till 17
  • Torsdag : 07:30 till 17
  • Fredag : 07:30 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07:30 till 17
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up