Bilverkstad - Kågevägens Bilservice AB

Kågevägens Bilservice AB är en bilverkstad belägen på Kågevägen 37 i Skellefteå, Västerbotten Län. Med ett telefonnummer på 0910-888 00 är det lätt att komma i kontakt med dem när man behöver hjälp med sin bil.

De har en imponerande rating från sina kunder med en poäng på 4,4 av 5 från 27 betyg. Detta visar på deras höga standard när det gäller kundservice och kvaliteten på deras arbete.

En av de bästa sakerna med Kågevägens Bilservice AB är deras snabba och effektiva service. De förstår att tid är värdefullt för sina kunder och arbetar hårt för att se till att bilreparationer och underhåll görs så snabbt som möjligt.

De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa till med alla dina bilbehov. Oavsett om det handlar om en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan du lita på att Kågevägens Bilservice AB kommer att ta hand om det på ett professionellt sätt.

Med deras höga standard när det gäller kundservice och kvaliteten på deras arbete är det ingen överraskning att många av deras kunder rekommenderar dem till andra. Om du letar efter en pålitlig bilverkstad i Skellefteå, så är Kågevägens Bilservice AB definitivt ett bra alternativ.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Kågevägens Bilservice AB. Besök deras webbplats på https://kagevagenbilservice.se/ för mer information och för att boka en tid för ditt nästa besök.

Adress: Kågevägen 37, 931 38 Skellefteå
Telefonnummer: 91088800
Web: kagevagenbilservice.se
Tjänster: Bilverkstad

Kågevägens Bilservice AB

Öpetider Kågevägens Bilservice AB

 • Tisdag : 07 till 15:30
 • Onsdag : 07 till 15:30
 • Torsdag : 07 till 15:30
 • Fredag : 07 till 12:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 15:30
 • Hemsida

  Kör dit nu

  91088800

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up