Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad Bålsta / Helins Bilcentrum AB

Mekonomen Bilverkstad Bålsta / Helins Bilcentrum AB är en bilverkstad som ligger på Dragrännan 1, 746 50 Bålsta i Uppsala Län. De är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ bilservice till rimliga priser. Deras telefonnummer är 0171-46 80 90.

Mekonomen Bilverkstad Bålsta / Helins Bilcentrum AB är stolta över sin goda service och snabbhet när det gäller att utföra sitt arbete. De har fått höga betyg från sina kunder, med 95 personer som har betygsatt dem med en poäng på 4,1 av 5.

Som en professionell bilverkstad erbjuder Mekonomen Bilverkstad Bålsta / Helins Bilcentrum AB en mängd olika tjänster för att se till att din bil är i toppskick. De kan hjälpa dig med allt från regelbundet underhåll till reparationer och service. De använder bara de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa att ditt fordon fungerar som det ska.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad som ger bra service och snabbhet, är Mekonomen Bilverkstad Bålsta / Helins Bilcentrum AB det perfekta valet. De har en stor kundbas som har uppskattat deras arbeten och rekommenderar dem till andra.

Om du vill ha mer information om Mekonomen Bilverkstad Bålsta / Helins Bilcentrum AB eller vill boka en tid för din bil, besök deras webbplats på https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/balsta/dragrannan-1-at3388-038/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=3388038. Där kan du läsa mer om deras tjänster och ta kontakt med dem för att boka en tid.

Adress: Dragrännan 1, 746 50 Bålsta
Telefonnummer: 171468090
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad Bålsta / Helins Bilcentrum AB

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Bålsta / Helins Bilcentrum AB

  • Måndag : 07 till 17
  • Tisdag : 07 till 17
  • Onsdag : 07 till 17
  • Torsdag : 07 till 17
  • Fredag : 07 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up