Bilverkstad - Hyundai Bålsta Verkstad

Hyundai Bålsta Verkstad är en bilverkstad belägen på Dragrännan 1 i Bålsta, Uppsala Län. Med ett telefonnummer på 0171-46 80 90 är det enkelt att komma i kontakt med dem för att boka en tid för service eller reparation.

Hyundai Bålsta Verkstad är känd för sin goda service och snabba arbetstakt. Det är inte konstigt att 4 kunder har betygsatt dem med en poäng på 4 av 5. De är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa tjänster till sina kunder.

De erbjuder en mängd olika bilverkstadstjänster, inklusive reparationer, service och underhåll av bilen. De har en kunnig personal som är välutbildade och erfarna inom fordonsreparationer. De är också stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa delar.

Hyundai Bålsta Verkstad rekommenderar starkt att du tar kontakt med dem via deras webbplats för att boka en tid. De har en enkel och användarvänlig bokningssida som gör det lätt för dig att hitta en tid som passar dig och din bil. Du kan besöka deras webbplats på https://www.hyundai.se/aaterforsaljare?locationCategory=workshop&storeCode=27465101v&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb-baalsta-v.

Slutligen, om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Bålsta, är Hyundai Bålsta Verkstad definitivt ett utmärkt val. Med deras högkvalitativa tjänster, konkurrenskraftiga priser och snabba arbetstakt kan du vara säker på att din bil är i goda händer. Ta kontakt med dem idag för att boka en tid.

Adress: Dragrännan 1, 746 50 Bålsta
Telefonnummer: 171468090
Web: hyundai.se
Tjänster: Bilverkstad

Hyundai Bålsta Verkstad

Öpetider Hyundai Bålsta Verkstad

 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : 11 till 15
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  171468090

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up