Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad Bromma / Bromma Bilanalys & Bilverkstad AB

Mekonomen Bilverkstad Bromma / Bromma Bilanalys & Bilverkstad AB är en affärsverksamhet som är belägen på Blackebergsvägen 116 i Stockholm. Med en poäng på 157 av 5 från 3,9 kunder, är det uppenbart att företaget erbjuder enastående tjänster.

De är specialiserade på bilverkstad och utför arbetet med snabbhet och effektivitet. Kundtjänsten är utmärkt och personalen är mycket kunnig och professionell.

Företaget är öppet för alla som behöver hjälp med sina bilar. De är särskilt kända för att erbjuda enastående service till sina kunder. De är mycket stolta över att ha en hög kundnöjdhet.

Om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Mekonomen Bilverkstad Bromma / Bromma Bilanalys & Bilverkstad AB på telefonnummer 08-37 80 02. De kommer att hjälpa dig på ett snabbt och effektivt sätt.

Om du vill ha mer information om företaget och dess tjänster, besök deras webbplats på https://www.mekonomen.se. De har också en onlinebokningstjänst som gör det enkelt att boka tid för bilservice.

Sammanfattningsvis är Mekonomen Bilverkstad Bromma / Bromma Bilanalys & Bilverkstad AB ett utmärkt val för alla som behöver hjälp med sina bilar. De erbjuder enastående service och har en hög kundnöjdhet. Kontakta dem idag för att boka en tid för bilservice eller för att få mer information om deras tjänster.

Adress: Blackebergsvägen 116, 168 51 Bromma
Telefonnummer: 8378002
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad Bromma / Bromma Bilanalys & Bilverkstad AB

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Bromma / Bromma Bilanalys & Bilverkstad AB

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 08 till 11, 12 till 17
  • Tisdag: 08 till 11, 12 till 17
  • Onsdag: 08 till 11, 12 till 17
  • Torsdag: 08 till 11, 12 till 17
  • Fredag: 08 till 11, 12 till 17
  • Lördag: 10 till 15
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up