Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad Landskrona / Bilhörnan i Landskrona AB

Mekonomen Bilverkstad Landskrona / Bilhörnan i Landskrona AB är en av de mest pålitliga bilverkstäderna i Skåne. Belägen på Lagergatan 5, 261 35 Landskrona, är denna verkstad känd för sin höga kvalitet på tjänster och snabba service.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 0418-230 80, är det enkelt att kontakta Mekonomen Bilverkstad Landskrona / Bilhörnan i Landskrona AB för att boka en tid för att få bilen fixad. Kunderna kan förvänta sig en professionell och effektiv service som utförs av kunniga tekniker.

Med en hög kundnöjdhet på 4,6 av 5 poäng från 65 kunder, är det tydligt att Mekonomen Bilverkstad Landskrona / Bilhörnan i Landskrona AB är en verkstad som tar sitt arbete på allvar. De är kända för att utföra jobbet snabbt och effektivt, och kunderna kan lita på att deras bil kommer att vara i säkra händer.

Verkstaden erbjuder en rad olika tjänster för att ta hand om bilen, inklusive reparationer, service och underhåll. Oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en större service, kan kunderna förvänta sig att Mekonomen Bilverkstad Landskrona / Bilhörnan i Landskrona AB kommer att ta hand om deras bil på ett professionellt sätt.

Med en nära men formell ton, betonar denna text den goda servicen och snabbheten med vilken Mekonomen Bilverkstad Landskrona / Bilhörnan i Landskrona AB utför sitt arbete. Dessutom rekommenderar texten starkt att kunderna kontaktar verkstaden via deras webbplats, som är lätt att komma åt på https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/landskrona/lagergatan-5-at3404-081/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=3404081.

Så om du behöver en pålitlig bilverkstad i Skåne, tveka inte att ta kontakt med Mekonomen Bilverkstad Landskrona / Bilhörnan i Landskrona AB. Med deras höga kundnöjdhet och professionella service är du garanterad en säker och pålitlig bil.

Adress: Lagergatan 5, 261 35 Landskrona
Telefonnummer: 41823080
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad Landskrona / Bilhörnan i Landskrona AB

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Landskrona / Bilhörnan i Landskrona AB

  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07 till 12, 12:30 till 16:30
  • Tisdag : 07 till 12, 12:30 till 16:30
  • Onsdag : 07 till 12, 12:30 till 16:30
  • Torsdag : 07 till 12, 12:30 till 16:30
  • Fredag : 07 till 12, 12:30 till 14
  • Lördag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up