Bilverkstad - DSV Workshop

DSV Workshop är en bilverkstad som ligger på Kamgatan 20 i Landskrona, Skåne. De är specialiserade på att reparera och underhålla bilar av alla märken och modeller. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 072-381 32 27, är det enkelt för kunder att boka en tid för service.

DSV Workshop har en imponerande rykte bland sina kunder. Med en genomsnittlig betyg på 4,6 av 5 från sina 30 kunder, kan man se att de är en verkstad som levererar högkvalitativ service. Deras kunder är nöjda med det snabba och effektiva arbetet som de utför på deras bilar.

DSV Workshop är stolta över att erbjuda sina kunder den bästa servicen och de har ett team av kvalificerade mekaniker som arbetar hårt för att se till att varje kund är nöjd. De tar hand om allt från enkla reparationer och underhåll till mer komplicerade problem med bilar.

DSV Workshop är en verkstad som man kan lita på. De har en nära men formell ton gentemot sina kunder och betonar alltid vikten av att leverera högkvalitativ service. De är stolta över att vara en del av samhället i Landskrona och Skåne och de arbetar hårt för att upprätthålla sitt rykte som en av de bästa bilverkstäderna i området.

Om du söker efter en bilverkstad som erbjuder högkvalitativ service till rimliga priser, är DSV Workshop definitivt ett bra val. De har ett rykte som talar för sig självt och de är alltid redo att hjälpa till med alla dina bilbehov. Besök deras webbplats på http://www.dsv.com/workshops för att boka en tid för service eller för att lära dig mer om deras tjänster.

Adress: Kamgatan 20, 261 51 Landskrona
Telefonnummer: 723813227
Web: dsv.com
Tjänster: Bilverkstad

DSV Workshop

Öpetider DSV Workshop

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 18
 • Tisdag : 07 till 18
 • Onsdag : 07 till 18
 • Torsdag : 07 till 18
 • Fredag : 07 till 18
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  723813227

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up