Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad Luleå

Mekonomen Bilverkstad Luleå är en pålitlig och effektiv bilverkstad som ligger på Hertsövägen 11, 974 32 Luleå i Norrbotten Län. De kan nås på telefonnummer 0920-24 70 51.

Denna bilverkstad har en imponerande poäng på 4 av 5 från 18 kunder som har utvärderat deras tjänster. Detta visar att de har en stark kundbas som är nöjd med deras arbete.

En av de största fördelarna med Mekonomen Bilverkstad Luleå är deras goda service. De har en nära men formell ton gentemot sina kunder och arbetar hårt för att uppfylla deras behov. Dessutom är de mycket snabba när det gäller att utföra sitt arbete. De är medvetna om att kunderna vill ha sina bilar tillbaka så snabbt som möjligt, och de gör allt de kan för att se till att det händer.

Denna bilverkstad erbjuder en rad olika tjänster, vilket innebär att de kan hjälpa till med alla typer av bilreparationer och underhåll. Oavsett om det handlar om en liten reparation eller en större ombyggnad, kan du lita på att Mekonomen Bilverkstad Luleå kommer att göra ett bra jobb.

Om du behöver hjälp med din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Mekonomen Bilverkstad Luleå. De har en fantastisk kundservice, är mycket effektiva och erbjuder en rad olika tjänster. Du kan besöka deras webbplats på https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/lulea/hertsovagen-11-at3474-031/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=3474031 för mer information och för att boka en tid för din bil.

Adress: Hertsövägen 11, 974 32 Luleå
Telefonnummer: 920247051
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad Luleå

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Luleå

  • Måndag : 07 till 17
  • Tisdag : 07 till 17
  • Onsdag : 07 till 17
  • Torsdag : 07 till 17
  • Fredag : 07 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up