Bilverkstad - Hyundai Luleå Verkstad

Hyundai Luleå Verkstad är en bilverkstad som är belägen på Midgårdsvägen 12, 973 34 Luleå i Norrbotten Län. Med ett telefonnummer på 0920-606 75 är det lätt att få tag på dem när man behöver hjälp med sin bil.

Hyundai Luleå Verkstad är en populär verkstad som har fått en poäng på 4 av 5 från sina kunder. Detta beror på deras goda service och snabba arbete. De är stolta över att kunna erbjuda sina kunder högkvalitativa tjänster som de kan lita på.

Hyundai Luleå Verkstad är specialiserade på bilreparationer och underhåll. De har en stor erfarenhet av att arbeta med Hyundai-bilar, men kan också hjälpa till med andra märken. De har en personal som är välutbildad och som har en stor kunskap om bilar. Detta gör att de kan ta hand om alla typer av problem som kan uppstå med en bil.

Hyundai Luleå Verkstad är en verkstad som tar hand om sina kunder. De är alltid tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa till med problem. De är också mycket flexibla och kan arbeta med kundernas schema för att göra det så enkelt som möjligt att få bilen reparerad eller underhållen.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad, så är Hyundai Luleå Verkstad definitivt ett bra val. De har en god service och arbetar snabbt och effektivt. Om du vill ha mer information om deras tjänster eller om du vill boka en tid för att få din bil reparerad eller underhållen, så kan du besöka deras webbplats på https://www.hyundai.se/aaterforsaljare?locationCategory=workshop&storeCode=29734601v&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb-luleaa-v.

Kontakta dem idag för att få den hjälp du behöver med din bil!

Adress: Midgårdsvägen 12, 973 34 Luleå
Telefonnummer: 92060675
Web: hyundai.se
Tjänster: Bilverkstad

Hyundai Luleå Verkstad

Öpetider Hyundai Luleå Verkstad

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  92060675

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up