Bildelsbutik - Mekonomen Butik Strängnäs

Mekonomen Butik Strängnäs är en bildelsbutik som ligger på Kilenvägen 13 i Strängnäs, Södermanland län. Med ett betyg på 4,2 av 5 från 141 kunder kan man vara säker på att man får högkvalitativ service när man besöker butiken.

Butiken har ett stort utbud av bildelar från olika tillverkare, och personalen är mycket kunnig och hjälpsam när det gäller att hitta rätt delar till din bil. De är också mycket snabba när det gäller att utföra reparationer och underhåll på din bil, så du kan vara säker på att du får tillbaka din bil så snabbt som möjligt.

Men det är inte bara den snabba servicen som gör Mekonomen Butik Strängnäs till en av de bästa bildelsbutikerna i området. Personalen är också mycket vänlig och tillmötesgående, och de är alltid redo att hjälpa till med alla frågor du kan ha om din bil eller dess delar.

Så om du behöver bildelar eller service till din bil, är Mekonomen Butik Strängnäs det självklara valet. Besök deras webbplats på https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/strangnas/kilenvagen-13-at3341-000?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=3341000 för att lära dig mer om deras tjänster och priser, eller ring dem på 0152-168 68 för att boka en tid för service eller reparation.

Med Mekonomen Butik Strängnäs kan du vara säker på att du får högkvalitativ service till ett rimligt pris. Så varför inte kontakta dem idag och ta hand om din bil på det bästa sättet möjligt?

Adress: Kilenvägen 13, 645 47 Strängnäs
Telefonnummer: 15216868
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bildelsbutik

Mekonomen Butik Strängnäs

Öpetider Mekonomen Butik Strängnäs

  • Måndag : 07 till 18
  • Tisdag : 07 till 18
  • Onsdag : 07 till 18
  • Torsdag : 07 till 18
  • Fredag : 07 till 18
  • Lördag : 09 till 14
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up