Bilverkstad - Trendab Bildelar AB

Trendab Bildelar AB - Din pålitliga bilverkstad i Stockholm

Beläget på Vendelsövägen 55 i Handen, Stockholm, är Trendab Bildelar AB en pålitlig bilverkstad som erbjuder en rad olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Med en betygsättning på 4,6 av 5 poäng från 49 kunder, är det ingen överraskning att företaget har blivit en favorit bland bilägare i området.

Snabb och effektiv service

Trendab Bildelar AB är känd för sin snabba och effektiva service. Deras team av erfarna mekaniker arbetar med högsta precision och använder endast de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa att din bil fungerar smidigt och säkert på vägen.

Brett utbud av tjänster

Utöver reparationer och underhåll, erbjuder Trendab Bildelar AB också en rad andra tjänster för att hjälpa dig att ta hand om din bil. Dessa inkluderar felsökning, däckbyte, bilservice och mycket mer. Oavsett vad din bil behöver, kan du lita på att Trendab Bildelar AB har den expertis och erfarenhet som krävs för att få jobbet gjort.

Kontakta Trendab Bildelar AB idag

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad i Stockholm, leta inte längre än Trendab Bildelar AB. Med deras högkvalitativa service och expertis kan du vara säker på att din bil är i goda händer. Kontakta dem idag på telefonnummer 08-745 08 00 eller besök deras webbplats på https://www.porsche-haninge.se för att boka en tid för service eller för att få mer information om deras tjänster.

Adress: Vendelsövägen 55, 136 44 Handen
Telefonnummer: 87450800
Web: porsche-haninge.se
Tjänster: Bilverkstad

Trendab Bildelar AB

Öpetider Trendab Bildelar AB

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 07 till 17
  • Tisdag: 07 till 17
  • Onsdag: 07 till 17
  • Torsdag: 07 till 17
  • Fredag: 07 till 17
  • Lördag: Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Information
    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up