Bilverkstad och underhåll - Funny Garage AB / Classic American Cars

Funny Garage AB / Classic American Cars är en bilverkstad och underhållsföretag som är beläget på Kylarvägen 11, 541 34 Skövde i Västra Götaland. De har en imponerande betygssiffra på 4,9 av 5 från 7 kunder. Detta beror på deras goda service och snabbhet med vilken de utför sitt arbete.

Funny Garage AB / Classic American Cars har ett telefonnummer som kunder kan använda för att boka tid och få information om deras tjänster. Det telefonnumret är 0500-10 01 00. De erbjuder en mängd olika tjänster för din bil, inklusive reparation, underhåll och service.

De har en webbplats som kunder kan besöka för att få mer information om deras tjänster och även boka tid. De rekommenderar att du besöker deras webbplats på http://www.lindstromsbil.se/ för att få mer information om vad de kan erbjuda dig.

Om du behöver en bilverkstad som är pålitlig och snabb, då är Funny Garage AB / Classic American Cars det perfekta valet för dig. De har en passion för bilar och kommer att se till att din bil fungerar som den ska. De har en hög standard för sitt arbete och kommer alltid att ge dig den bästa servicen som är möjlig.

Så om du behöver en bilverkstad som du kan lita på, kontakta Funny Garage AB / Classic American Cars idag. Besök deras webbplats på http://www.lindstromsbil.se/ för att boka tid eller få mer information om deras tjänster.

Adress: Kylarvägen 11, 541 34 Skövde
Telefonnummer: 500100100
Web: lindstromsbil.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Funny Garage AB / Classic American Cars

Öpetider Funny Garage AB / Classic American Cars

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 16
 • Tisdag: 07 till 16
 • Onsdag: 07 till 16
 • Torsdag: 07 till 16
 • Fredag: 07 till 16
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  500100100

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up