Bilverkstad och underhåll - Akko Autolack AB

Akko Autolack AB är en affärsverksamhet som ligger på Datavägen 1, 175 43 Järfälla i Stockholm. De erbjuder bilverkstad och underhållstjänster för alla typer av fordon. Med ett telefonnummer på 08-580 817 44, kan du enkelt kontakta dem för att boka en tid eller få information om deras tjänster.

De har en imponerande kundnöjdhet med en poäng på 8 av 5 från fyra kunder. Detta beror på deras höga standard och deras fokus på att ge god service till sina kunder. De sätter alltid kunden i första hand och arbetar snabbt för att få jobbet gjort så snabbt som möjligt.

En av de bästa sakerna med Akko Autolack AB är deras förmåga att arbeta snabbt och effektivt. De förstår att tid är värdefullt och att du inte vill spendera en hel dag på verkstaden. De arbetar därför snabbt utan att kompromissa med kvaliteten på deras arbete.

Om du behöver någon form av bilverkstad eller underhållstjänster, är Akko Autolack AB det bästa valet för dig. De har ett brett utbud av tjänster som kan hjälpa dig att hålla din bil i toppskick.

Om du vill ha den bästa servicen och snabbaste resultatet, kontakta Akko Autolack AB. De är experter på att ta hand om alla typer av fordon och kommer att göra allt för att se till att du är nöjd med deras arbete.

Du kan enkelt kontakta dem via deras webbplats http://www.bilmek.nu/och boka en tid för din bil. De är alltid redo att hjälpa dig och se till att din bil är i toppskick.

Adress: Datavägen 1, 175 43 Järfälla
Telefonnummer: 858081744
Web: bilmek.nu
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Akko Autolack AB

Öpetider Akko Autolack AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 11, 12 till 16
 • Tisdag: 07 till 11, 12 till 16
 • Onsdag: 07 till 11, 12 till 16
 • Torsdag: 07 till 11, 12 till 16
 • Fredag: 07 till 11, 12 till 14
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  858081744

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up