Bilverkstad - Fröllinge Bilverkstad

Fröllinge Bilverkstad är en pålitlig och effektiv bilverkstad som ligger på Göteborgsvägen 26, Getinge i Halland Län. Med ett telefonnummer på 035-546 83 är det enkelt att komma i kontakt med dem för att boka en tid för service eller reparation av din bil.

Fröllinge Bilverkstad erbjuder en mängd olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Deras bilverkstad är utrustad med modern teknik och deras kunniga personal är experter på att diagnostisera och lösa alla slags problem som kan uppstå med din bil. De är stolta över att ha fått höga betyg från 25 kunder som har gett dem en poäng på 4,5 av 5.

När du väljer Fröllinge Bilverkstad kan du vara säker på att du får den bästa servicen. De är snabba och effektiva när det gäller att utföra reparationer och underhåll på din bil. De arbetar alltid med högsta kvalitet och noggrannhet för att säkerställa att din bil är i toppskick.

Om du letar efter en bilverkstad som du kan lita på, är Fröllinge Bilverkstad det perfekta valet. De har en lång erfarenhet av att arbeta med bilar och har en passion för att hålla dem i bästa möjliga skick. Genom att välja dem kan du vara säker på att du kommer att få den bästa servicen och att din bil kommer att fungera som den ska.

Om du vill boka en tid för service eller reparation av din bil, rekommenderar vi att du besöker deras webbplats på https://xn--frllingebilverkstad-r6b.se/. Där kan du läsa mer om deras tjänster och enkelt boka en tid som passar dig. Vi rekommenderar verkligen Fröllinge Bilverkstad för alla som letar efter en pålitlig och effektiv bilverkstad i Getinge och omgivande områden.

Adress: Göteborgsvägen 26, 305 76 Getinge
Telefonnummer: 3554683
Web: xn--frllingebilverkstad-r6b.se
Tjänster: Bilverkstad

Fröllinge Bilverkstad

Öpetider Fröllinge Bilverkstad

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  3554683

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up