Bilverkstad - Haninge Bil

Haninge Bil är en väletablerad bilverkstad belägen på Mjölnare Grips väg 12 i Haninge, Stockholm. Med en poäng på 4,7 av 5 från 37 kunder, är det tydligt att företaget har en stark kundbas som är nöjda med deras tjänster.

Företaget erbjuder en mängd olika bilverkstadstjänster som är utformade för att möta kundernas behov. Deras skickliga och erfarna mekaniker är välutrustade för att utföra alla typer av reparationer och underhållsarbete på bilar.

En av de främsta fördelarna med att välja Haninge Bil är att de är kända för sin goda service och snabbhet. De förstår att kunderna vill ha sina bilar tillbaka så snabbt som möjligt och arbetar därför med högsta effektivitet för att säkerställa att kunderna är nöjda med resultatet.

Haninge Bil har också ett stort fokus på att erbjuda konkurrenskraftiga priser för sina tjänster. De tror på att erbjuda högkvalitativa tjänster till överkomliga priser för att säkerställa att kunderna är nöjda med sina val.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Haninge, Stockholm, är Haninge Bil det perfekta valet för dig. Med deras högkvalitativa tjänster, goda service och konkurrenskraftiga priser, kan du vara säker på att du får valuta för pengarna.

Så om du behöver en bilservice eller reparation, tveka inte att kontakta Haninge Bil idag. Besök deras webbplats på http://haningebil.se eller ring dem på 08-777 70 44 för att boka en tid för din bil.

Adress: Mjölnare Grips väg 12, 136 47 Haninge
Telefonnummer: 87777044
Web: haningebil.se
Tjänster: Bilverkstad

Haninge Bil

Öpetider Haninge Bil

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 08 till 17
  • Tisdag: 08 till 17
  • Onsdag: 08 till 17
  • Torsdag: 08 till 17
  • Fredag: 08 till 17
  • Lördag: 11 till 15
  • Hemsida

    Kör dit nu

    87777044

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up