Bildelsbutik - Lindborgs bildemontering AB

Lindborgs bildemontering AB är en affärsverksamhet som ligger på Upplagsgatan 3 i Skurup, Skåne. Med ett telefonnummer på 0411-423 66 erbjuder de en rad olika tjänster som en Bildelsbutik.

Med 92 kunder som har betygsatt deras tjänster med en poäng på 4,7 av 5 är det tydligt att Lindborgs bildemontering AB har en hög standard för sina tjänster. Deras kunder har uppskattat den goda servicen och snabbheten med vilken de utför sitt arbete.

De som söker efter bildelar kommer att upptäcka att Lindborgs bildemontering AB är en pålitlig och pålitlig källa för högkvalitativa bildelar. De är kända för att ha ett stort utbud av bildelar till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det till ett utmärkt val för bilägare som söker efter högkvalitativa delar.

En av de främsta fördelarna med att välja Lindborgs bildemontering AB är deras snabba och effektiva service. De förstår vikten av att få bilen tillbaka på vägen så snart som möjligt och arbetar därför snabbt för att se till att kundernas behov uppfylls så snabbt som möjligt.

Om du söker efter en pålitlig källa för högkvalitativa bildelar till konkurrenskraftiga priser, är Lindborgs bildemontering AB det perfekta valet. De har en hög standard för sina tjänster och arbetar snabbt och effektivt för att se till att kunderna är nöjda med deras arbete.

Om du vill lära dig mer om deras tjänster eller om du vill ha hjälp med att hitta rätt bildelar, besök deras webbplats på https://www.lindborgsbildemontering.se/. Där kan du få all information du behöver och kontakta dem direkt för att få hjälp med dina behov.

Adress: Upplagsgatan 3, 274 36 Skurup
Telefonnummer: 41142366
Web: lindborgsbildemontering.se
Tjänster: Bildelsbutik

Lindborgs bildemontering AB

Öpetider Lindborgs bildemontering AB

  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07:30 till 16:30
  • Tisdag : 07:30 till 16:30
  • Onsdag : 07:30 till 16:30
  • Torsdag : 07:30 till 18
  • Fredag : 07:30 till 16:30
  • Lördag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up