Bilverkstad - Lindkvist & Söner i Söderhamn AB

Lindkvist & Söner i Söderhamn AB är en bilverkstad som ligger på Växelgatan 3, 826 40 Söderhamn i Gävleborg Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 0270-189 28, är det enkelt att kontakta dem för att boka en tid för service eller reparation.

De har fått höga betyg från 10 kunder som har gett dem en poäng på 4 av 5. Detta beror på den goda servicen och snabbheten med vilken de utför sitt arbete. De strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Lindkvist & Söner i Söderhamn AB erbjuder en mängd olika tjänster för att möta behoven hos sina kunder. Dessa inkluderar reparationer, underhåll och service av alla bilmärken. De har också expertis inom felsökning och reparation av elektroniska system i bilar.

Genom att använda högkvalitativa reservdelar och verktyg kan Lindkvist & Söner i Söderhamn AB garantera att alla reparationer och service utförs på ett professionellt sätt. De arbetar också snabbt för att minimera störningar i kundernas liv.

Om du behöver service eller reparation för din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Lindkvist & Söner i Söderhamn AB. Du kan enkelt boka en tid genom att besöka deras webbplats på http://lindqvist2010.hemsidadirekt.se/. De kommer att ta hand om dina behov på ett snabbt och professionellt sätt för att säkerställa att du är nöjd med resultatet.

Adress: Växelgatan 3, 826 40 Söderhamn
Telefonnummer: 27018928
Web: lindqvist2010.hemsidadirekt.se
Tjänster: Bilverkstad

Lindkvist & Söner i Söderhamn AB

Öpetider Lindkvist & Söner i Söderhamn AB

  • Måndag : 07 till 12, 13 till 16
  • Tisdag : 07 till 12, 13 till 16
  • Onsdag : 07 till 12, 13 till 16
  • Torsdag : 07 till 12, 13 till 16
  • Fredag : 07 till 12, 13 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up