Bilverkstad - Malma bilverkstad

Malma bilverkstad är en pålitlig och erfaren bilverkstad belägen på Markörgatan 12 i Västerås, Västmanland Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 021-475 74 36 - är det enkelt att få kontakt med dem när man behöver hjälp med sin bil.

Malma bilverkstad har specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativ bilservice till sina kunder. De har en omfattande lista med tjänster som de erbjuder, inklusive allt från reparationer och underhåll till däckbyte och felsökning. Och det bästa av allt är att de utför sitt arbete snabbt och effektivt.

Med en betygsättning på 3,4 av 5 från 48 kunder, är det tydligt att Malma bilverkstad är en verkstad som kunderna litar på och är nöjda med. Kunderna uppskattar den goda servicen och snabbheten med vilken de utför sitt arbete.

Om du behöver hjälp med din bil, är Malma bilverkstad verkligen värt att överväga. De har en lång historia av att erbjuda högkvalitativ bilservice till sina kunder och har byggt upp ett gott rykte för sin pålitlighet och effektivitet. Och med deras webbplats, http://malmabilverkstad.se/, är det enkelt att få kontakt med dem och boka en tid för service.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en pålitlig och erfaren bilverkstad som kan erbjuda högkvalitativ service till ett överkomligt pris, är Malma bilverkstad definitivt värt att överväga. Med deras goda rykte och långa historia av att erbjuda högkvalitativ bilservice till sina kunder, kan du vara säker på att du kommer att få den hjälp du behöver när du behöver den.

Adress: Markörgatan 12, 723 38 Västerås
Telefonnummer: 214757436
Web: malmabilverkstas.se
Tjänster: Bilverkstad

Malma bilverkstad

Öpetider Malma bilverkstad

  • Tisdag : 08 till 18
  • Onsdag : 08 till 18
  • Torsdag : 08 till 18
  • Fredag : 08 till 18
  • Lördag : 09 till 16
  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 08 till 18
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up