Bilverkstad - MECA Bilservice Ängelholm / B. Ekstrands Bil & Motor AB

MECA Bilservice Ängelholm / B. Ekstrands Bil & Motor AB är en bilverkstad belägen på Margretetorpsvägen 771 i Ängelholm, Skåne. Med en poäng på 4,7 av 5 från 48 kunder, har de visat sig vara en pålitlig och effektiv verkstad.

De erbjuder en mängd olika bilservice-tjänster för att möta alla behov och krav som kunderna kan ha. Deras expertis sträcker sig från grundläggande reparationer till mer avancerade problem som kräver specialiserad kunskap och erfarenhet.

Det som verkligen skiljer MECA Bilservice Ängelholm / B. Ekstrands Bil & Motor AB från sina konkurrenter är deras fokus på kundservice. De arbetar snabbt och effektivt för att se till att kunderna får tillbaka sina bilar så snabbt som möjligt. De är också mycket vänliga och hjälpsamma, och de är alltid redo att svara på alla frågor som kunderna kan ha.

Om du behöver en pålitlig och effektiv bilverkstad i Ängelholm, så är MECA Bilservice Ängelholm / B. Ekstrands Bil & Motor AB det perfekta valet. De kommer att ta hand om din bil på ett professionellt sätt och se till att du är nöjd med resultatet.

Så om du vill ha den bästa bilservice i Ängelholm, kontakta MECA Bilservice Ängelholm / B. Ekstrands Bil & Motor AB idag. Besök deras webbplats på https://www.meca.se/bilagare/hitta-verkstad/angelholm/950-b-ekstrands-bil-och-motor-ab/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=4314541291 eller ring dem på telefonnummer 0431-45 41 29.

Adress: Margretetorpsvägen 771, 262 91 Ängelholm
Telefonnummer: 431454129
Web: meca.se
Tjänster: Bilverkstad

MECA Bilservice Ängelholm / B. Ekstrands Bil & Motor AB

Öpetider MECA Bilservice Ängelholm / B. Ekstrands Bil & Motor AB

  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 08 till 17
  • Tisdag : 08 till 17
  • Onsdag : 08 till 17
  • Torsdag : 08 till 17
  • Fredag : 08 till 17
  • Lördag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up