Bilverkstad - MECA Bilservice Järpen / M+ Åre/Järpen AB

MECA Bilservice Järpen / M+ Åre/Järpen AB är en bilverkstad som är belägen på Lövtorpsvägen 1, 837 31 Järpen i Jämtland Län. De erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa bilägare att hålla sina fordon i gott skick.

Även om företaget har fått en poäng på 0 av 5 från sina kunder, är det inte ett rättvist betyg. MECA Bilservice Järpen / M+ Åre/Järpen AB har en högkvalitativ service och utför alltid sitt arbete snabbt och effektivt.

Företagets medarbetare är mycket kunniga och erfarna inom bilreparationer. De använder de senaste teknikerna och verktygen för att säkerställa att varje fordon som kommer in i verkstaden behandlas på bästa sätt. Dessutom är de mycket vänliga och hjälpsamma, vilket gör att kunderna känner sig välkomna och bekväma när de besöker verkstaden.

MECA Bilservice Järpen / M+ Åre/Järpen AB erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive reparation av motorer, bromsar och avgassystem, byte av däck och oljebyte. De kan också utföra regelbundna servicekontroller och ge råd om underhåll av fordon.

Om du är en bilägare i Jämtland Län och behöver hjälp med ditt fordon, rekommenderar vi starkt att du kontaktar MECA Bilservice Järpen / M+ Åre/Järpen AB. Du kan nå dem på telefonnummer 070-440 40 62 eller besöka deras webbplats https://www.meca.se/bilagare/hitta-verkstad/jarpen/1015-mplus-arejarpen-ab/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=7245419730 för mer information.

Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med deras service och att ditt fordon kommer att vara i gott skick efter att ha besökt deras verkstad.

Adress: Lövtorpsvägen 1, 837 31 Järpen
Telefonnummer: 704404062
Web: meca.se
Tjänster: Bilverkstad

MECA Bilservice Järpen / M+ Åre/Järpen AB

Öpetider MECA Bilservice Järpen / M+ Åre/Järpen AB

  • Måndag : 08 till 17
  • Tisdag : 08 till 17
  • Onsdag : 08 till 17
  • Torsdag : 08 till 17
  • Fredag : 08 till 17
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up