Bilverkstad - MECA Bilservice Knislinge / Däck & Fälgar AB / First Stop Knislinge

MECA Bilservice Knislinge / Däck & Fälgar AB / First Stop Knislinge är en bilverkstad belägen på Tegeborgsvägen 2, 289 32 Knislinge, Skåne. Med ett telefonnummer på 044-610 00, är de en pålitlig och effektiv partner för alla bilägare som söker en professionell och pålitlig service.

Med en poäng på 4,4 av 5 från 42 kunder är det tydligt att MECA Bilservice Knislinge / Däck & Fälgar AB / First Stop Knislinge är en verkstad som levererar högkvalitativ service. De är stolta över att erbjuda en mängd olika tjänster för att möta sina kunders behov.

MECA Bilservice Knislinge / Däck & Fälgar AB / First Stop Knislinge har byggt sitt rykte på att erbjuda enastående kundservice och teknisk expertis. De har en passion för bilar och är alltid glada att hjälpa kunderna med alla sina behov. Med en nära men formell ton, betonar de alltid vikten av att erbjuda snabb och effektiv service för att säkerställa att kunderna är nöjda.

Om du söker en bilverkstad som är snabb, effektiv och pålitlig, är MECA Bilservice Knislinge / Däck & Fälgar AB / First Stop Knislinge det självklara valet. De är stolta över att ha en stark närvaro i Skåne och har byggt upp ett rykte för att leverera högkvalitativ service till sina kunder.

Om du vill ha mer information om MECA Bilservice Knislinge / Däck & Fälgar AB / First Stop Knislinge, besök deras webbplats på https://www.meca.se/bilagare/hitta-verkstad/knislinge/344-dack-och-falgar-i-knislinge-ab/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=4461000. Du kan också kontakta dem direkt på telefonnummer 044-610 00 för att boka en tid för service eller för att diskutera dina behov.

Adress: Tegeborgsvägen 2, 289 32 Knislinge
Telefonnummer: 4461000
Web: meca.se
Tjänster: Bilverkstad

MECA Bilservice Knislinge / Däck & Fälgar AB / First Stop Knislinge

Öpetider MECA Bilservice Knislinge / Däck & Fälgar AB / First Stop Knislinge

  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 08 till 12, 13 till 17
  • Tisdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Onsdag : 08 till 12, 13 till 18
  • Torsdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Fredag : 08 till 12, 13 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up