Bilverkstad - MECA Bilservice Sjöbo / Peter Lundells Motorsport AB

MECA Bilservice Sjöbo / Peter Lundells Motorsport AB är en bilverkstad som ligger på Verkstadsgatan 38, 275 39 Sjöbo i Skåne. De erbjuder en rad olika tjänster för att hålla din bil i toppskick.

Med ett telefonnummer på 0416-109 27 är det enkelt att komma i kontakt med MECA Bilservice Sjöbo / Peter Lundells Motorsport AB. Deras kunder har gett dem höga betyg - hela 49 personer har gett dem en poäng på 4,5 av 5.

En av de största fördelarna med MECA Bilservice Sjöbo / Peter Lundells Motorsport AB är deras goda service. De tar hand om dina bilproblem snabbt och effektivt, så att du kan komma tillbaka på vägen så snart som möjligt.

Om du behöver hjälp med din bil är MECA Bilservice Sjöbo / Peter Lundells Motorsport AB definitivt ett bra alternativ. De är kända för att vara pålitliga och professionella, och de arbetar alltid för att ge sina kunder den bästa möjliga servicen.

Om du vill ta reda på mer om vad MECA Bilservice Sjöbo / Peter Lundells Motorsport AB kan göra för dig och din bil, rekommenderas det att du besöker deras webbplats på https://www.meca.se/bilagare/hitta-verkstad/sjobo/447-peter-lundells-motorsport-ab/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=416109271. Där kan du få mer information om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig att hålla din bil i toppskick.

Adress: Verkstadsgatan 38, 275 39 Sjöbo
Telefonnummer: 41610927
Web: meca.se
Tjänster: Bilverkstad

MECA Bilservice Sjöbo / Peter Lundells Motorsport AB

Öpetider MECA Bilservice Sjöbo / Peter Lundells Motorsport AB

  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 06 till 17
  • Tisdag : 06 till 17
  • Onsdag : 06 till 17
  • Torsdag : 06 till 17
  • Fredag : 06 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up