Bilverkstad - MECA Bilservice Trelleborg / Gislövs Bil & Plåt

MECA Bilservice Trelleborg / Gislövs Bil & Plåt är en pålitlig bilverkstad som ligger på Gislövs kyrkoväg 71-0, i Skåne. Deras kunder har gett dem höga betyg på 4,5 av 5 poäng, vilket visar att deras arbete är av hög kvalitet och att de alltid strävar efter att ge den bästa servicen till sina kunder.

Deras team av professionella mekaniker är kända för sin snabba och effektiva service, och de är alltid redo att ta hand om alla typer av bilreparationer och underhållsarbete. Oavsett om det handlar om en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan du lita på att MECA Bilservice Trelleborg / Gislövs Bil & Plåt kommer att göra ett utmärkt jobb.

De erbjuder också en mängd olika tjänster som passar alla bilägares behov. Deras expertis sträcker sig från reparation och underhåll av bilens motor, växellåda och bromsar till däckbyte och bilglasreparationer. De har också de senaste verktygen och utrustningen för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt.

En av de bästa sakerna med MECA Bilservice Trelleborg / Gislövs Bil & Plåt är att de alltid sätter sina kunder först. De förstår hur viktigt det är att ha en fungerande bil och strävar alltid efter att utföra arbetet så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. De är också mycket transparenta när det gäller priser och ger alltid sina kunder en detaljerad uppskattning av kostnaden innan de börjar arbeta på bilen.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Trelleborg, rekommenderar vi starkt MECA Bilservice Trelleborg / Gislövs Bil & Plåt. De har en fantastisk rykte och en passion för att ge den bästa servicen till sina kunder. Kontakta dem idag via deras webbplats https://www.meca.se/bilagare/hitta-verkstad/trelleborg/684-gislovs-bil-och-plat/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=4103347121 och upplev deras utmärkta service själv!

Adress: Gislövs kyrkoväg 71-0, 231 91 Trelleborg
Telefonnummer: 705651684
Web: meca.se
Tjänster: Bilverkstad

MECA Bilservice Trelleborg / Gislövs Bil & Plåt

Öpetider MECA Bilservice Trelleborg / Gislövs Bil & Plåt

  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07:30 till 11:30, 12:30 till 16
  • Tisdag : 07:30 till 11:30, 12:30 till 16
  • Onsdag : 07:30 till 11:30, 12:30 till 16
  • Torsdag : 07:30 till 11:30, 12:30 till 16
  • Fredag : 07:30 till 11:30, 12:30 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up