Bildelsbutik - MECA Expresslager Leksand

MECA Expresslager Leksand är en bildelsbutik som ligger på Maskinvägen 3 i Leksand, Dalarna Län. Deras telefonnummer är 0247-100 21. Företaget har fått höga betyg från sina kunder, med en genomsnittlig poäng på 4,5 av 5 från 57 kunder.

En av de stora fördelarna med MECA Expresslager Leksand är deras snabba och effektiva service. De är väl medvetna om hur viktigt det är för kunderna att få sina bildelar så snabbt som möjligt, och de arbetar hårt för att uppfylla denna förväntan. Deras personal är mycket kunnig och hjälpsam, och de arbetar alltid med ett leende på läpparna.

MECA Expresslager Leksand erbjuder ett brett utbud av bildelar till konkurrenskraftiga priser. De har ett omfattande lager av reservdelar för de flesta bilmärken och modeller. Om de inte har den delen du behöver i lager kan de vanligtvis beställa den åt dig och få den levererad snabbt.

Det är inte bara deras snabba service och konkurrenskraftiga priser som gör MECA Expresslager Leksand till ett utmärkt val för alla som behöver bildelar. Företaget har också ett starkt fokus på kundservice och de strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar. De är öppna och ärliga i sina affärer och de arbetar alltid med kundens bästa i åtanke.

Om du behöver bildelar i Leksand eller i närheten är MECA Expresslager Leksand definitivt värt att överväga. De har en stark rykte för sin höga kvalitet och goda service, och de är alltid redo att hjälpa till med alla dina bildelsbehov. Besök deras webbplats på https://www.meca.se/verkstadsagare/hitta_expresslager/leksand/29_meca_leksand för mer information och för att komma i kontakt med dem.

Adress: Maskinvägen 3, 793 35 Leksand
Telefonnummer: 24710021
Web: meca.se
Tjänster: Bildelsbutik

MECA Expresslager Leksand

Öpetider MECA Expresslager Leksand

  • Måndag : 08 till 17
  • Tisdag : 08 till 17
  • Onsdag : 08 till 17
  • Torsdag : 08 till 17
  • Fredag : 08 till 17
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up