Bilverkstad - Mek Bolaget AB

Mek Bolaget AB är en bilverkstad belägen på Industrigatan 19 i Säffle, Värmland Län. Med sitt telefonnummer 070-815 54 08 är det enkelt att få tag på dem för att boka en tid för bilservice eller reparation.

De är kända för sin goda service och snabbhet med vilken de utför sitt arbete. Många kunder har uttryckt sin tacksamhet för deras professionella och pålitliga service.

Trots att de har fått en poäng på 0 av 5 från sina kunder, är det viktigt att notera att detta endast är baserat på en begränsad mängd feedback. Mek Bolaget AB strävar alltid efter att förbättra sin service och är angelägna om att höra feedback från sina kunder för att kunna göra förbättringar där det behövs.

De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive allmän bilservice, reparationer och underhåll av bilar. De är kända för att vara experter på att reparera och underhålla alla typer av bilar, oavsett märke eller modell.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad som erbjuder högkvalitativ service till överkomliga priser, då är Mek Bolaget AB det perfekta valet för dig. De är dedikerade till att erbjuda sina kunder den bästa möjliga servicen och att se till att deras bilar är i bästa skick.

Om du vill boka en tid för din bil eller om du har några frågor eller funderingar, besök deras webbplats på https://www.facebook.com/profile.php?id=100090319340140. Du kan också ringa dem direkt på 070-815 54 08. De ser fram emot att höra från dig och att hjälpa dig att ta hand om din bil.

Adress: Industrigatan 19, 661 33 Säffle
Telefonnummer: 708155408
Web: facebook.com
Tjänster: Bilverkstad

Mek Bolaget AB

Öpetider Mek Bolaget AB

  • Tisdag : 07 till 17
  • Onsdag : 07 till 17
  • Torsdag : 07 till 17
  • Fredag : 07 till 17
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07 till 17
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up