Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad / Vasa Bilservice

Mekonomen Bilverkstad / Vasa Bilservice är en välrenommerad bilverkstad som ligger på Veddestavägen 20 i Järfälla, Stockholm. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 08-760 99 80, är det lätt att boka en tid för att få bilen fixad.

De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina bilar i toppskick. Allt från vanliga servicekontroller till mer avancerade reparationer utförs av deras skickliga och erfarna mekaniker. Kunden kan vara säker på att bilen är i trygga händer när den är på verkstaden.

Med en betygspoäng på 4,4 av 5 från 75 kunder, kan man se att Mekonomen Bilverkstad / Vasa Bilservice har en stark och lojal kundbas. Detta beror på deras höga kvalitet på tjänster och den snabbhet med vilken de utför sitt arbete.

Det är inte bara kvaliteten på tjänsterna som gör Mekonomen Bilverkstad / Vasa Bilservice till en sådan framgångsrik verksamhet. Det är också deras vänliga och hjälpsamma personal som gör att kunderna känner sig välkomna och bekväma. De är alltid redo att svara på frågor och ge råd om hur man bäst tar hand om sin bil.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad som du kan lita på, rekommenderar vi starkt Mekonomen Bilverkstad / Vasa Bilservice. Besök deras webbplats https://www.xn--spngabilverkstad-eob.se för att lära dig mer om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig att ta hand om din bil på bästa sätt.

Adress: Veddestavägen 20, 175 62 Järfälla
Telefonnummer: 87609980
Web: xn--spngabilverkstad-eob.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad / Vasa Bilservice

Öpetider Mekonomen Bilverkstad / Vasa Bilservice

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 08 till 18
  • Tisdag: 08 till 18
  • Onsdag: 08 till 18
  • Torsdag: 08 till 18
  • Fredag: 08 till 18
  • Lördag: 10 till 14
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up