Bildelsbutik - Mekonomen Bilverkstad Autoservice AB

Mekonomen Bilverkstad Autoservice AB är en affärsverksamhet som ligger på Sättrabacken 1 i Hallstavik, Uppsala Län. De erbjuder en högkvalitativ bildelsbutik för sina kunder. Med ett betyg på 4,3 av 5 från 36 kunder, är det tydligt att Mekonomen Bilverkstad Autoservice AB är en pålitlig och respekterad verksamhet.

Deras kunder är alltid nöjda med den god service som de får från personalen på Mekonomen Bilverkstad Autoservice AB. Personalen är välutbildade och kunniga inom sitt område, vilket gör att de kan hjälpa sina kunder på ett professionellt sätt. De är också kända för den snabbhet med vilken de utför sitt arbete. Detta är särskilt viktigt för kunder som behöver sina bilar snabbt och inte kan vänta på reparationer i flera dagar.

Om du behöver hjälp med din bil eller om du letar efter bildelar, är Mekonomen Bilverkstad Autoservice AB det perfekta valet för dig. De har ett brett utbud av bildelar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Du kan vara säker på att du får högkvalitativa produkter som är tillverkade för att hålla länge.

Om du vill ha mer information om Mekonomen Bilverkstad Autoservice AB och deras tjänster, kan du besöka deras webbplats på https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/hallstavik/sattrabacken-1-at3117-013. Där kan du också kontakta dem om du har några frågor eller om du vill boka en tid för service eller reparation. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar Mekonomen Bilverkstad Autoservice AB för att få den bästa servicen och de högsta kvalitetsprodukterna.

Adress: Sättrabacken 1, 763 91 Hallstavik
Telefonnummer: 17520968
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bildelsbutik

Mekonomen Bilverkstad Autoservice AB

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Autoservice AB

  • Måndag : 07 till 16:30
  • Tisdag : 07 till 16:30
  • Onsdag : 07 till 16:30
  • Torsdag : 07 till 16:30
  • Fredag : 07 till 13:30
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up