Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad Bromma / Mekonomen BilLivet Bromma AB

Mekonomen Bilverkstad Bromma / Mekonomen BilLivet Bromma AB är en affärsverksamhet som är belägen på Katarina Bangata 64, 116 39 Stockholm. De kan nås på telefonnummer 08-644 06 00. Deras huvudsakliga tjänst är Bilverkstad, vilket betyder att de har expertis inom reparation och underhåll av bilar.

Denna bilverkstad har fått höga betyg från sina kunder. Faktum är att 4,5 kunder har betygsatt deras service med en poäng på 39 av 5. Detta visar att de verkligen har en hög standard när det gäller kundservice och kvalitet på arbetet.

En av de största fördelarna med Mekonomen Bilverkstad Bromma / Mekonomen BilLivet Bromma AB är att de är mycket snabba när det gäller att utföra sitt arbete. De vet att kunderna behöver sina bilar för att kunna komma runt i vardagen, och därför är de alltid snabba när det gäller att reparera eller underhålla bilar. Detta är särskilt viktigt för personer som är beroende av sina bilar för att kunna arbeta eller ta hand om familjen.

En annan stor fördel med denna bilverkstad är deras goda service. De är alltid vänliga och hjälpsamma mot sina kunder, och de gör allt de kan för att se till att kunderna är nöjda med deras arbete. Detta är särskilt viktigt för personer som inte har mycket erfarenhet av bilar och som behöver hjälp och råd när det gäller att underhålla eller reparera sina bilar.

Om någon letar efter en bilverkstad i Stockholm som är pålitlig och professionell, så är Mekonomen Bilverkstad Bromma / Mekonomen BilLivet Bromma AB definitivt ett bra val. Deras höga betyg från kunderna visar att de är en pålitlig och pålitlig partner när det gäller att ta hand om bilar. Och med deras snabba och goda service är det lätt att se varför så många kunder väljer att använda deras tjänster.

Så om du behöver hjälp med att underhålla eller reparera din bil, tveka inte att kontakta Mekonomen Bilverkstad Bromma / Mekonomen BilLivet Bromma AB. De kan nås på telefonnummer 08-644 06 00, eller besök deras webbplats på http://www.mattsensbil.se för mer information och för att boka en tid för service eller reparation. Du kommer inte att bli besviken på deras arbete!

Adress: Katarina Bangata 64, 116 39 Stockholm
Telefonnummer: 86440600
Web: mattsensbil.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad Bromma / Mekonomen BilLivet Bromma AB

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Bromma / Mekonomen BilLivet Bromma AB

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 08 till 16
  • Tisdag: 08 till 16
  • Onsdag: 08 till 16
  • Torsdag: 08 till 16
  • Fredag: 08 till 13
  • Lördag: Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up