Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad Hägersten/Västberga / Västberga Plåt och Lack AB

Mekonomen Bilverkstad Hägersten/Västberga / Västberga Plåt och Lack AB är en bilverkstad som är belägen på Elektravägen 43, 126 30 Hägersten i Stockholm. Med ett telefonnummer på 08-744 45 00, är det lätt att komma i kontakt med dem för att boka en tid för att få bilen servad.

Denna bilverkstad har en 4,1-poängsbetyg från 109 kunder som har använt deras tjänster. Detta visar på den höga kvaliteten på deras arbete och deras förmåga att leverera en god service till sina kunder.

En av de största fördelarna med Mekonomen Bilverkstad Hägersten/Västberga / Västberga Plåt och Lack AB är deras snabbhet och effektivitet när det gäller att utföra arbetet. De förstår vikten av att få bilen tillbaka på vägen så snabbt som möjligt, vilket är varför de arbetar med en hög grad av precision och noggrannhet för att se till att allt blir gjort på ett korrekt sätt.

De erbjuder också en mängd olika tjänster för att se till att din bil är i toppskick. Dessa tjänster inkluderar allt från grundläggande service och reparationer till mer avancerade jobb som motorrenoveringar och byte av stötdämpare. Oavsett vad som behöver göras på din bil, kan du vara säker på att Mekonomen Bilverkstad Hägersten/Västberga / Västberga Plåt och Lack AB har expertisen och erfarenheten som krävs för att få jobbet gjort på rätt sätt.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm, är Mekonomen Bilverkstad Hägersten/Västberga / Västberga Plåt och Lack AB det perfekta valet. Med deras höga kvalitet på arbete och goda service, kan du vara säker på att din bil är i goda händer.

Så om du har några frågor eller vill boka en tid för att få din bil servad, besök deras webbplats på https://www.mekonomen.se idag. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Elektravägen 43, 126 30 Hägersten
Telefonnummer: 87444500
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad Hägersten/Västberga / Västberga Plåt och Lack AB

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Hägersten/Västberga / Västberga Plåt och Lack AB

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 07 till 17
  • Tisdag: 07 till 17
  • Onsdag: 07 till 17
  • Torsdag: 07 till 17
  • Fredag: 07 till 17
  • Lördag: 09 till 14
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up