Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad Nora / Bergslagens Bilvård i Nora AB

Mekonomen Bilverkstad Nora / Bergslagens Bilvård i Nora AB är en välrenommerad bilverkstad som ligger på Storgatan 27 i Nora, Örebro Län. Med ett telefonnummer på 0587-42 99 96 är det lätt att komma i kontakt med dem för att boka en tid för bilservice.

Denna bilverkstad erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina bilar i toppskick. De har fått höga betyg från åtta kunder som har gett dem en poäng på 4,9 av 5. Detta visar på deras höga kvalitet och goda service som de erbjuder.

De är kända för att vara snabba och effektiva när det gäller att utföra reparationer och service på bilar. De har en personal som är mycket erfaren och kunnig när det gäller bilar, och de är stolta över att kunna erbjuda en högkvalitativ service till sina kunder.

Om du letar efter en bilverkstad som du kan lita på, så är Mekonomen Bilverkstad Nora / Bergslagens Bilvård i Nora AB det perfekta valet. De har en mycket god rykte och har hjälpt många kunder att hålla sina bilar i toppskick under åren.

Om du vill ha mer information om deras tjänster, eller om du vill boka en tid för din bil, så kan du besöka deras webbplats på https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/nora/storgatan-27-at3425-222/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=3425222. Där hittar du all information du behöver för att komma i kontakt med dem och boka en tid för din bilservice. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar dem om du behöver hjälp med din bil, eftersom de är experter på att hålla bilar i toppskick.

Adress: Storgatan 27, 713 31 Nora
Telefonnummer: 587429996
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad Nora / Bergslagens Bilvård i Nora AB

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Nora / Bergslagens Bilvård i Nora AB

  • Tisdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Onsdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Torsdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Fredag : 08 till 14
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Måndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up