Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad Örebro / SMB i Örebro AB

Mekonomen Bilverkstad Örebro / SMB i Örebro AB är en välrenommerad bilverkstad som ligger på Idrottsvägen 31B i Örebro Län. Deras telefonnummer är 019-12 12 11 och de erbjuder en rad olika bilverkstadstjänster.

Med en rating på 4,5 av 5 poäng från 211 kunder, är det tydligt att Mekonomen Bilverkstad Örebro / SMB i Örebro AB har en stark kundbas. Detta beror på deras högkvalitativa service och snabba arbete.

De är stolta över att erbjuda ett brett utbud av bilverkstadstjänster, inklusive reparationer, underhåll och service. Deras team av erfarna tekniker är utrustade med den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att alla reparationer utförs korrekt och effektivt.

Det är tydligt att Mekonomen Bilverkstad Örebro / SMB i Örebro AB är engagerade i att ge sina kunder den bästa möjliga servicen. De tror att det är viktigt att inte bara utföra kvalitetsarbete, utan också att erbjuda en hög grad av kundservice. De strävar efter att göra sina kunder nöjda och att bygga långsiktiga relationer med dem.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Örebro, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Mekonomen Bilverkstad Örebro / SMB i Örebro AB. Besök deras webbplats på http://www.smbbilverkstad.se/ för mer information och för att boka en tid för din bilverkstad.

Adress: Idrottsvägen 31B, 702 32 Örebro
Telefonnummer: 19121211
Web: smbbilverkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad Örebro / SMB i Örebro AB

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Örebro / SMB i Örebro AB

  • Tisdag : 07 till 16:30
  • Onsdag : 07 till 16:30
  • Torsdag : 07 till 16:30
  • Fredag : 07 till 15
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07 till 16:30
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up