Bilverkstad - Mekonomen Bilverkstad Östra Ljungby / Fiddes Bilservice AB

Mekonomen Bilverkstad Östra Ljungby / Fiddes Bilservice AB är en bilverkstad belägen på Gamla vägen 8, 264 71 Östra Ljungby i Skåne. De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i toppskick.

Med ett telefonnummer på 0435-66 00 93 är det enkelt att komma i kontakt med Mekonomen Bilverkstad Östra Ljungby / Fiddes Bilservice AB för att boka tid eller ställa frågor om deras tjänster. Deras kunder har gett dem höga betyg, med en poäng på 4,8 av 5 från 18 recensioner.

Mekonomen Bilverkstad Östra Ljungby / Fiddes Bilservice AB är stolta över sin goda kundservice och snabba service. De arbetar hårt för att se till att deras kunder är nöjda och att deras bilar är i bästa möjliga skick.

De erbjuder en rad olika tjänster, inklusive allt från service och reparationer till däckbyten och felsökning. Oavsett vad kunden behöver hjälp med, kan Mekonomen Bilverkstad Östra Ljungby / Fiddes Bilservice AB hjälpa till.

Om du behöver hjälp med din bil eller bara vill ha mer information om Mekonomen Bilverkstad Östra Ljungby / Fiddes Bilservice AB, besök deras webbplats https://www.mekonomen.se/butik-bilverkstad/Ostra-ljungby/gamla-vagen-8-at3523-008/?utm_source=google_location&utm_medium=organic&utm_campaign=3523008. Där kan du läsa mer om deras tjänster och ta kontakt för att boka tid. Med deras höga betyg och goda kundservice kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver för att hålla din bil i toppskick.

Adress: Gamla vägen 8, 264 71 Östra Ljungby
Telefonnummer: 435660093
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bilverkstad

Mekonomen Bilverkstad Östra Ljungby / Fiddes Bilservice AB

Öpetider Mekonomen Bilverkstad Östra Ljungby / Fiddes Bilservice AB

  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07 till 17
  • Tisdag : 07 till 17
  • Onsdag : 07 till 17
  • Torsdag : 07 till 17
  • Fredag : 07 till 17
  • Lördag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up