Bilverkstad - MekoPartner Bilverkstad Nynäshamn / Stertman Motorsport AB

MekoPartner Bilverkstad Nynäshamn / Stertman Motorsport AB är en bilverkstad som är belägen på Bergfotsvägen 21, 147 33 Tumba i Stockholm. De kan nås på telefonnummer 08-530 305 93.

Denna bilverkstad erbjuder en mängd olika tjänster som är tillgängliga för alla som behöver hjälp med sin bil. De är specialiserade på att utföra reparationer och underhåll på alla typer av bilar, oavsett märke eller modell.

Med en poäng på 60 av 5 från 4,1 kunder är det tydligt att MekoPartner Bilverkstad Nynäshamn / Stertman Motorsport AB har en mycket hög standard när det gäller kvaliteten på deras arbete. De är mycket stolta över att kunna erbjuda en snabb och effektiv service till alla sina kunder, och de arbetar alltid hårt för att säkerställa att varje kund är helt nöjd med det arbete som utförs.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad som kan ta hand om alla dina behov när det gäller bilreparationer och underhåll, så är MekoPartner Bilverkstad Nynäshamn / Stertman Motorsport AB definitivt värt att överväga. De har en lång erfarenhet av att arbeta med bilar och de har alltid de senaste verktygen och teknikerna för att kunna ge dig den bästa möjliga servicen.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta MekoPartner Bilverkstad Nynäshamn / Stertman Motorsport AB idag. Du kan enkelt besöka deras webbplats på https://www.mekonomen.se för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för att få din bil reparerad.

Adress: Bergfotsvägen 21, 147 33 Tumba
Telefonnummer: 853030593
Web: mekonomen.se
Tjänster: Bilverkstad

MekoPartner Bilverkstad Nynäshamn / Stertman Motorsport AB

Öpetider MekoPartner Bilverkstad Nynäshamn / Stertman Motorsport AB

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 08 till 12, 13 till 17
  • Tisdag: 08 till 12, 13 till 17
  • Onsdag: 08 till 12, 13 till 17
  • Torsdag: 08 till 12, 13 till 17
  • Fredag: 08 till 12, 13 till 17
  • Lördag: Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up