Bilverkstad - MekoPartner Bilverkstad Tumba / Segersjö Bilservice AB

MekoPartner Bilverkstad Tumba / Segersjö Bilservice AB är en pålitlig bilverkstad som ligger på Drottningvägen 12 i Tumba, Stockholm. Med en imponerande betygssiffra på 4,5 av 5 från 55 kunder, är det uppenbart att de är en av de mest pålitliga och effektiva bilverkstäderna i området.

De erbjuder en mängd olika tjänster som är avsedda att hålla din bil i toppskick. Oavsett om du behöver en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan du lita på att MekoPartner Bilverkstad Tumba / Segersjö Bilservice AB kommer att ta hand om det med samma höga standard och snabbhet.

De är stolta över sin goda service och snabba arbete, vilket gör dem till det självklara valet för alla som söker en pålitlig bilverkstad. Deras kunder är alltid nöjda med resultatet och uppskattar den personliga och professionella servicen som de får.

Om du behöver någon form av bilservice, tveka inte att kontakta MekoPartner Bilverkstad Tumba / Segersjö Bilservice AB. Du kan nå dem på telefonnummer 08-530 363 63 eller besöka deras webbplats på https://www.mekopartner.se för mer information och för att boka en tid för din bil.

Vi rekommenderar starkt MekoPartner Bilverkstad Tumba / Segersjö Bilservice AB till alla som söker en pålitlig och effektiv bilverkstad. Deras höga standard och snabba arbete kommer att lämna dig nöjd och säker på att din bil är i goda händer.

Adress: Drottningvägen 12, 147 31 Tumba
Telefonnummer: 853036363
Web: mekopartner.se
Tjänster: Bilverkstad

MekoPartner Bilverkstad Tumba / Segersjö Bilservice AB

Öpetider MekoPartner Bilverkstad Tumba / Segersjö Bilservice AB

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 08 till 12, 12:45 till 17
  • Tisdag: 08 till 12, 12:45 till 17
  • Onsdag: 08 till 12, 12:45 till 17
  • Torsdag: 08 till 12, 12:45 till 17
  • Fredag: 08 till 12, 12:45 till 15
  • Lördag: Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up