Bilverkstad - Niso Tech AB

Niso Tech AB är en affärsverksamhet som ligger på Trankärrsgatan 14 i Hisings Kärra, Västra Götaland. De specialiserar sig på bilverkstad och har en imponerande poäng på 3,7 av 5 från 82 kunder som har betygsatt deras tjänster.

De som har besökt Niso Tech AB kan vittna om den goda servicen och snabbheten med vilken deras arbete utförs. Detta är en av anledningarna till att de har så många nöjda kunder. De arbetar hårt för att se till att alla kunder är nöjda med deras tjänster och de är stolta över att ha byggt upp ett så starkt rykte.

Om du behöver hjälp med din bil, oavsett om det är för reparation, underhåll eller något annat, så är Niso Tech AB platsen att besöka. De har ett team av kvalificerade mekaniker som har många års erfarenhet av att arbeta med bilar. De är också utrustade med den senaste tekniken och verktygen för att se till att jobbet blir gjort på ett effektivt och professionellt sätt.

Om du vill ha mer information om deras tjänster eller om du vill boka en tid för att få din bil fixad, så kan du ringa dem på 031-376 58 70. Du kan också besöka deras webbplats på https://www.werksta.se/bilverkstader/bilverkstad-goteborg-tagene/ för att få mer information om deras tjänster och för att boka en tid online.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en bilverkstad som kan ge dig den bästa servicen och som kan fixa din bil snabbt och effektivt, så är Niso Tech AB definitivt platsen för dig. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar dem idag för att få hjälp med din bil.

Adress: Trankärrsgatan 14, 425 37 Hisings Kärra
Telefonnummer: 313765870
Web: werksta.se
Tjänster: Bilverkstad

Niso Tech AB

Öpetider Niso Tech AB

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 07 till 17
  • Tisdag: 07 till 17
  • Onsdag: 07 till 17
  • Torsdag: 07 till 17
  • Fredag: 07 till 17
  • Lördag: Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up