Bilverkstad och underhåll - Nordhs Bildelslager AB

Nordhs Bildelslager AB är en pålitlig affärsverksamhet som är belägen i Östbo 902, 826 93 Söderhamn i Gävleborg Län. De är specialiserade på att erbjuda bilverkstad och underhållstjänster till sina kunder.

Med ett imponerande betyg på 4,7 av 5 från 21 nöjda kunder, har Nordhs Bildelslager AB bevisat att de är en av de mest pålitliga och professionella bilverkstäderna i området.

En av de viktigaste aspekterna av deras service är den snabbhet och effektivitet med vilken de utför sitt arbete. Kunder kan lita på att deras bilproblem kommer att lösas snabbt och effektivt av det kompetenta teamet på Nordhs Bildelslager AB.

Det är också värt att notera den utmärkta servicen som Nordhs Bildelslager AB erbjuder sina kunder. De är alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor eller funderingar som kunderna kan ha, och de strävar alltid efter att ge den bästa möjliga kundupplevelsen.

Om du behöver bilverkstad eller underhållstjänster i Söderhamn eller dess omgivningar, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Nordhs Bildelslager AB. Deras professionella och pålitliga service garanterar att du kommer att få den hjälp du behöver för att hålla din bil i toppskick. Besök deras webbplats på http://www.nordhsbildelslager.se/ för mer information och för att boka din nästa service.

Adress: Östbo 902, 826 93 Söderhamn
Telefonnummer: 270427250
Web: nordhsbildelslager.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Nordhs Bildelslager AB

Öpetider Nordhs Bildelslager AB

  • Måndag : 08 till 12, 13 till 17
  • Tisdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Onsdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Torsdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Fredag : Stängt
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up