Bilverkstad - PA Bil & Motor

PA Bil & Motor är en pålitlig bilverkstad belägen på Värmlandsvägen 29, 691 34 Karlskoga i Örebro Län. Med en imponerande poäng på 4,8 av 5 från 35 kunder, är det tydligt att deras kunder är mycket nöjda med deras tjänster.

Deras expertteam av mekaniker är välutbildade och har många års erfarenhet av att arbeta med alla typer av bilar. De är stolta över att erbjuda en högkvalitativ service till rimliga priser.

PA Bil & Motor är kända för sin snabba och effektiva service. De förstår att deras kunder behöver sina bilar för att komma runt i vardagen, och därför arbetar de alltid snabbt för att få bilarna tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive reparationer, underhåll och service av alla bilmärken. Oavsett om det handlar om en liten reparation eller en större överhållning, kan kunderna lita på att PA Bil & Motor kommer att utföra arbetet på ett professionellt sätt och till högsta standard.

PA Bil & Motor är stolta över sin goda service och höga kundnöjdhet. De tror på att bygga starka relationer med sina kunder och arbetar alltid hårt för att överträffa deras förväntningar. Deras kunder kan alltid räkna med att få en personlig och vänlig service.

Om du behöver en pålitlig och professionell bilverkstad, så är PA Bil & Motor det självklara valet. Besök deras webbplats på http://www.pabil.se/ för mer information om deras tjänster och kontakta dem idag för att boka en tid för service eller reparation.

Adress: Värmlandsvägen 29, 691 34 Karlskoga
Telefonnummer: 58653170
Web: pabil.se
Tjänster: Bilverkstad

PA Bil & Motor

Öpetider PA Bil & Motor

  • Tisdag : 07 till 16:30
  • Onsdag : 07 till 16:30
  • Torsdag : 07 till 16:30
  • Fredag : 07 till 13
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07 till 16:30
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up