Bilverkstad - Paletts Motorsport & Autoverkstad

Paletts Motorsport & Autoverkstad är en pålitlig bilverkstad som är belägen på Köpinge 116 A, 312 91 Laholm i Skåne. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 0430-133 44, är det enkelt att boka en tid för service eller reparation.

Paletts Motorsport & Autoverkstad har en stark rykte för att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. Med en 4,7 av 5 poäng från 16 kunder, är det tydligt att kunderna är nöjda med deras arbete.

En av de stora fördelarna med att välja Paletts Motorsport & Autoverkstad är deras snabba och effektiva service. De förstår att det är viktigt att få sin bil reparerad så snabbt som möjligt, och de arbetar alltid hårt för att säkerställa att deras kunder har sina bilar tillbaka på vägen så snart som möjligt.

Paletts Motorsport & Autoverkstad är stolta över att erbjuda en högkvalitativ och pålitlig bilverkstadstjänst. De har ett team av erfarna och kunniga mekaniker som är experter på att diagnostisera och reparera alla typer av bilar.

Om du behöver en pålitlig bilverkstad som du kan lita på för att ta hand om din bil, så är Paletts Motorsport & Autoverkstad det perfekta valet. De erbjuder högkvalitativ service med en stark fokus på kundnöjdhet.

Om du vill boka en tid för service eller reparation, besök deras webbplats på http://www.paletts.se/. De ser fram emot att hjälpa dig med alla dina bilverkstadsbehov.

Adress: Köpinge 116 A, 312 91 Laholm
Telefonnummer: 43013344
Web: paletts.se
Tjänster: Bilverkstad

Paletts Motorsport & Autoverkstad

Öpetider Paletts Motorsport & Autoverkstad

  • Söndag : Stängt
  • Måndag : Stängt
  • Tisdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Onsdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Torsdag : 08 till 12, 13 till 17
  • Fredag : Stängt
  • Lördag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up