Bilverkstad och underhåll - Schmiedmann Sverige AB

Schmiedmann Sverige AB är en affärsverksamhet som ligger på Stålverksgatan 13 i Göteborg, Västra Götaland. De har varit verksamma i branschen i flera år och har byggt upp ett gott rykte för sin högkvalitativa service och snabba arbete.

De erbjuder en rad olika tjänster, inklusive bilverkstad och underhåll, och deras kunder har varit mycket nöjda med deras arbete. I själva verket har 147 kunder betygsatt dem med en poäng på 4,7 av 5, vilket är en imponerande prestation.

En av de stora fördelarna med Schmiedmann Sverige AB är hur snabbt de kan utföra sina tjänster. De förstår att kunderna inte har tid att vänta på att deras fordon ska repareras eller underhållas under en lång tid, så de arbetar alltid snabbt och effektivt för att se till att kunderna är nöjda.

Utöver deras snabba arbete är Schmiedmann Sverige AB kända för sin högkvalitativa service. De arbetar alltid hårt för att se till att kunderna är nöjda med resultatet och att de känner sig välkomna och bekväma under hela processen. De är alltid glada att svara på frågor eller ge råd om fordonets underhåll.

Om du letar efter en pålitlig affärsverksamhet som kan ta hand om dina bilbehov, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Schmiedmann Sverige AB. Du kan besöka deras webbplats på http://www.nordicauto.se/ för att lära dig mer om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig. Du kan också ringa dem på 031-93 03 03 för att boka en tid eller ställa frågor.

Adress: Stålverksgatan 13, 417 07 Göteborg
Telefonnummer: 31930303
Web: nordicauto.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Schmiedmann Sverige AB

Öpetider Schmiedmann Sverige AB

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 08 till 13, 14 till 17
  • Tisdag: 08 till 13, 14 till 17
  • Onsdag: 08 till 13, 14 till 17
  • Torsdag: 08 till 13, 14 till 17
  • Fredag: 08 till 13, 14 till 17
  • Lördag: Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up