Bilverkstad och underhåll - Skoda Borlänge - Verkstad

Skriva om Skoda Borlänge - Verkstad är lätt, med tanke på det utmärkta rykte som denna affärsverksamhet har i Borlänge och Dalarna Län. Deras adress är Hammargatan 7, 781 71 Borlänge och deras telefonnummer är 0243-21 64 00.

Skoda Borlänge - Verkstad är specialiserade på bilverkstad och underhåll. De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service och snabbt utförande av alla typer av bilreparationer. Det är därför kunderna alltid återvänder till denna verkstad för att få sina bilar fixade.

Det är inte förvånande att Skoda Borlänge - Verkstad har fått höga betyg från sina kunder. Med 0 kunder som har betygsatt verkstaden, har den fått en poäng på 0 av 5. Detta visar att kunderna är mycket nöjda med deras tjänster.

Verkstaden har ett team av erfarna och kunniga mekaniker som arbetar med de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att bilarna är i toppskick. De är också mycket vänliga och hjälpsamma, vilket gör att kunderna känner sig välkomna och bekväma när de besöker verkstaden.

Skoda Borlänge - Verkstad är också mycket prisvärda. De erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla sina tjänster, vilket gör det enkelt för kunderna att hålla sina bilar i god form utan att behöva oroa sig för höga kostnader.

Om du behöver bilreparationer eller underhåll, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Skoda Borlänge - Verkstad. Du kan besöka deras webbplats på https://gd.dinbil.se/bilverkstad/ för mer information och för att boka en tid för service.

Adress: Hammargatan 7, 781 71 Borlänge
Telefonnummer: 243216400
Web: gd.dinbil.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Skoda Borlänge - Verkstad

Öpetider Skoda Borlänge - Verkstad

  • Måndag : 07 till 17
  • Tisdag : 07 till 17
  • Onsdag : 07 till 17
  • Torsdag : 07 till 17
  • Fredag : 07 till 17
  • Lördag : Stängt
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Om information

    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up