Bilverkstad - Storängens Bilverkstad & Bilvård

Storängens Bilverkstad & Bilvård är en pålitlig bilverkstad som är belägen på Harvstigen 6, 645 41 Strängnäs, Södermanland län. Med en imponerande poäng på 4,4 av 5 från 25 kunder, är det ingen överraskning att de har blivit en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området.

De är specialiserade på att erbjuda en rad olika bilreparationstjänster till sina kunder. Oavsett om det handlar om en liten reparation eller en större, mer omfattande uppgift, är Storängens Bilverkstad & Bilvård redo att hjälpa till. De är också stolta över att erbjuda snabb och effektiv service till sina kunder.

Med en stark fokus på kundservice, är Storängens Bilverkstad & Bilvård alltid redo att hjälpa sina kunder på bästa sätt. De är stolta över att ha en professionell och vänlig personal som alltid är redo att svara på frågor och hjälpa till med alla bilrelaterade problem.

En av de bästa sakerna med att välja Storängens Bilverkstad & Bilvård som din bilverkstad är att de alltid arbetar med högsta kvalitet och noggrannhet. De använder bara de bästa verktygen och materialen för att se till att varje reparation är gjord på ett korrekt sätt.

Om du behöver hjälp med din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Storängens Bilverkstad & Bilvård. Du kan enkelt nå dem på telefonnummer 070-022 25 37 eller besöka deras webbplats på http://www.storangensbilverkstad.se/. De är alltid redo att hjälpa dig med din bil och se till att du får den bästa möjliga service.

Adress: Harvstigen 6, 645 41 Strängnäs
Telefonnummer: 700222537
Web: storangensbilverkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

Storängens Bilverkstad & Bilvård

Öpetider Storängens Bilverkstad & Bilvård

  • Måndag : 08 till 17
  • Tisdag : 08 till 17
  • Onsdag : 08 till 17
  • Torsdag : 08 till 17
  • Fredag : 08 till 17
  • Lördag : 10 till 14
  • Söndag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Information
    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up