Bilverkstad - STS Sydhamnens Trailer Service AB

STS Sydhamnens Trailer Service AB är en bilverkstad belägen på Fornminnesgatan 2 i Helsingborg, Skåne. Med ett telefonnummer tillgängligt på 042-29 32 70, har företaget blivit en av de mest pålitliga och respekterade bilverkstäderna i området.

De har en hög kundnöjdhet, med tio kunder som har gett dem en poäng på 4,4 av 5. Detta beror på deras goda service och snabbhet med vilken de utför sitt arbete.

STS Sydhamnens Trailer Service AB har specialiserat sig på att tillhandahålla högkvalitativa bilreparationer och underhållstjänster. Deras team av professionella och erfarna tekniker är utrustade med de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att alla fordon som kommer in i verkstaden får den bästa möjliga servicen.

De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive oljebyte, däckbyte, bromsreparationer, felsökning, bilservice och mycket mer. Oavsett vad som behöver fixas på ditt fordon, kan du lita på att STS Sydhamnens Trailer Service AB kommer att ta hand om det på ett professionellt och effektivt sätt.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad i Helsingborgsområdet, rekommenderar vi starkt att du kontaktar STS Sydhamnens Trailer Service AB. Besök deras webbplats på http://www2.ststrailerservice.se/ för mer information och för att boka en tid för din bilreparation eller underhållstjänst idag.

Adress: Fornminnesgatan 2, 253 68 Helsingborg
Telefonnummer: 42293270
Web: www2.ststrailerservice.se
Tjänster: Bilverkstad

STS Sydhamnens Trailer Service AB

Öpetider STS Sydhamnens Trailer Service AB

  • Söndag : Stängt
  • Måndag : 07 till 16
  • Tisdag : 07 till 16
  • Onsdag : 07 till 16
  • Torsdag : 07 till 16
  • Fredag : 07 till 16
  • Lördag : Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Information
    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up