Bilglas - Urban Auto Service

Urban Auto Service är en affärsverksamhet som specialiserar sig på bilglas. Beläget på Förrådsvägen 2, 181 41 Lidingö i Stockholm, är det ett populärt val för många bilägare. Med ett betyg på 4,9 av 5 poäng från 12 kunder, är det tydligt att Urban Auto Service har ett rykte för att leverera högkvalitativ service.

En av de största fördelarna med Urban Auto Service är deras snabba och effektiva service. De förstår att bilägare har en upptagen livsstil och behöver sina bilar för att göra sina dagliga aktiviteter. Därför arbetar de hårt för att se till att alla kunder får snabb och pålitlig service.

Urban Auto Service har också ett rykte för att erbjuda utmärkt kundservice. Deras personal är vänliga och hjälpsamma, och de är alltid redo att svara på eventuella frågor eller bekymmer som kunderna kan ha. Detta gör att kunderna känner sig välkomna och uppskattade, och det är en av anledningarna till att Urban Auto Service har så många nöjda kunder.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilglasleverantör, är Urban Auto Service det perfekta valet. Med deras högkvalitativa service, snabba service och utmärkta kundservice, kan du vara säker på att du får det bästa möjliga resultatet. Så varför inte besöka deras webbplats på https://verkstader.carglass.se idag för att lära dig mer om deras tjänster och boka en tid för att få ditt bilglas fixat?

Adress: Förrådsvägen 2, 181 41 Lidingö
Telefonnummer: 770181315
Web: verkstader.carglass.se
Tjänster: Bilglas

Urban Auto Service

Öpetider Urban Auto Service

  • Söndag: Stängt
  • Måndag: 07:30 till 16:30
  • Tisdag: 07:30 till 16:30
  • Onsdag: 07:30 till 16:30
  • Torsdag: 07:30 till 16:30
  • Fredag: 07:30 till 16
  • Lördag: Stängt
  • Website :

    Kör dit nu

    (Ring nu)

    Information
    Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

    Relaterad bilverkstada

    Go up