Bilverkstad - Tecs Bil

Tecs Bil är en bilverkstad som är belägen på Grenvägen 3, 152 42 Södertälje i Stockholm. De har varit verksamma i branschen i flera år och har byggt upp ett gott rykte bland sina kunder.

Med en poäng på 4,8 av 5 från 26 kunder kan man vara säker på att man får hög kvalitet på sitt arbete när man väljer Tecs Bil. De är experter på att reparera och underhålla bilar och använder alltid de senaste teknikerna och verktygen för att utföra sitt arbete.

En av de största fördelarna med Tecs Bil är deras snabba och effektiva service. De förstår att en bil som är ur funktion kan orsaka stora problem för kunderna och därför arbetar de alltid så snabbt som möjligt för att få bilen i toppskick igen.

Men det är inte bara deras snabbhet som gör dem till ett bra val för bilreparationer. Tecs Bil är också kända för sin goda kundservice. De är alltid vänliga och hjälpsamma och gör sitt bästa för att se till att kunderna är nöjda med det arbete som utförs på deras bilar.

Om du behöver hjälp med din bil är Tecs Bil definitivt ett företag att överväga. De är snabba, effektiva och erbjuder högkvalitativt arbete till rimliga priser. Du kan kontakta dem på telefonnummer 08-550 890 75 eller besöka deras webbplats på http://www.melensbilverkstad.se för att få mer information eller boka en tid för service.

Oavsett vilken typ av bil du har eller vilken typ av arbete som behöver utföras, kan du lita på att Tecs Bil kommer att ta hand om dig och din bil på ett professionellt och pålitligt sätt.

Adress: Grenvägen 3, 152 42 Södertälje
Telefonnummer: 855089075
Web: melensbilverkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

Tecs Bil

Öpetider Tecs Bil

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 16:30
 • Tisdag: 07 till 16:30
 • Onsdag: 07 till 16:30
 • Torsdag: 07 till 16:30
 • Fredag: 07 till 15
 • Lördag: Stängt
 • Website :

  Kör dit nu

  (Ring nu)

  Information
  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up