Bilverkstad - Team Verkstad Partille

Team Verkstad Partille är en bilverkstad som är belägen på Brodalsvägen 13 i Partille, Västra Götaland. Med sin goda service och snabba arbete har de fått höga betyg från sina kunder. Hittills har 246 kunder betygsatt dem med en poäng på 4,2 av 5.

Team Verkstad Partille är specialiserade på bilreparationer och underhåll. De har en professionell personal som är kunniga inom alla typer av bilar och de använder sig av den senaste tekniken för att säkerställa att alla reparationer utförs på ett korrekt och effektivt sätt.

Team Verkstad Partille är stolta över sin förmåga att leverera högkvalitativt arbete till alla sina kunder. De är också mycket uppmärksamma på detaljer och de lämnar inget åt slumpen när det gäller att reparera bilar. Team Verkstad Partille erbjuder också konkurrenskraftiga priser, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som behöver bilreparationer eller underhåll.

Om du behöver bilreparationer eller underhåll, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Team Verkstad Partille. De är inte bara kunniga och erfarna, utan de är också mycket vänliga och hjälpsamma. Du kan nå dem på telefonnummer 031-340 01 00 eller besöka deras webbplats på http://www.mechanum.com/ för mer information om deras tjänster och priser.

Team Verkstad Partille är det perfekta valet för alla som behöver bilreparationer eller underhåll. De är kända för sin goda service och snabba arbete, och deras höga betyg från kunderna talar för sig själva. Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Team Verkstad Partille idag!

Adress: Brodalsvägen 13, 433 38 Partille
Telefonnummer: 313400100
Web: mechanum.com
Tjänster: Bilverkstad

Team Verkstad Partille

Öpetider Team Verkstad Partille

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 18
 • Tisdag: 07 till 18
 • Onsdag: 07 till 18
 • Torsdag: 07 till 18
 • Fredag: 07 till 18
 • Lördag: Stängt
 • Website :

  Kör dit nu

  (Ring nu)

  Information
  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up