Bilverkstad - Team Autocar Norrtälje

Team Autocar Norrtälje är en bilverkstad belägen på Görlavägen 11b i Norrtälje, Stockholm. De är specialiserade på att reparera och underhålla bilar av alla märken och modeller.

Trots att de har fått en mindre positiv feedback från sina kunder, med en poäng på 2 av 5, så har Team Autocar Norrtälje alltid strävat efter att erbjuda den bästa servicen till sina kunder.

De är kända för sin snabba och effektiva service, vilket har gjort dem till en av de mest pålitliga bilverkstäderna i Norrtälje.

Team Autocar Norrtälje har ett team av erfarna och professionella mekaniker som är välutbildade inom området. De har också tillgång till den senaste tekniken och verktygen som krävs för att utföra sitt arbete på ett effektivt sätt.

De erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive reparation av motorer, bromsar, däck och hjulupphängning. De utför också regelbundet underhåll av bilar, inklusive oljebyte, filterbyte och tändstiftsbyte.

Team Autocar Norrtälje är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder till överkomliga priser. De förstår vikten av att ha en pålitlig bil och arbetar därför hårt för att säkerställa att alla kunder är nöjda med deras arbete.

Om du söker efter en pålitlig och effektiv bilverkstad i Norrtälje, så är Team Autocar Norrtälje det bästa valet för dig. Besök deras webbplats på https://www.autocar.se för mer information och för att boka en tid för service.

Kontakta dem idag på telefonnummer 0176-100 66 för att få den bästa servicen till ditt fordon.

Adress: Görlavägen 11b, 761 41 Norrtälje
Telefonnummer: 17610066
Web: autocar.se
Tjänster: Bilverkstad

Team Autocar Norrtälje

Öpetider Team Autocar Norrtälje

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07:15 till 16:30
 • Tisdag: 07:15 till 16:30
 • Onsdag: 07:15 till 16:30
 • Torsdag: 07:15 till 16:30
 • Fredag: 07:15 till 14:30
 • Lördag: Stängt
 • Website :

  Kör dit nu

  (Ring nu)

  Information
  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up