Bilverkstad - Te-hå Bil

Te-hå Bil - Din pålitliga bilverkstad i Västerås

Te-hå Bil är en välrenommerad bilverkstad som ligger på Brandthovdagatan 10 i Västerås. Deras expertis ligger främst inom reparation och underhåll av fordon, och de har ett starkt rykte för att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder.

Med ett telefonnummer som är enkelt att komma ihåg, 070-756 06 70, är det enkelt att nå dem för att boka en tid för service eller reparation. Kundrecensioner har visat att Te-hå Bil har fått höga betyg från sina kunder, med en poäng på 4,9 av 5 från 23 kunder. Detta bekräftar deras rykte för att leverera utmärkt service och snabbhet i utförandet av arbete.

Te-hå Bil erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive reparation av motorer, bromsar, avgassystem och mycket mer. De har också expertis inom felsökning och diagnostik för att identifiera eventuella problem med din bil. Oavsett vilken typ av service du behöver, kan du lita på att Te-hå Bil kommer att göra allt för att hjälpa dig.

Förutom deras expertis inom bilreparation och underhåll, är Te-hå Bil också kända för sin goda kundservice. De är alltid glada att svara på dina frågor och ge råd om hur du kan ta hand om din bil på bästa sätt. De arbetar också snabbt och effektivt för att minimera tiden din bil är borta från vägen.

Om du söker en pålitlig bilverkstad i Västerås, är Te-hå Bil det självklara valet. De är kända för sin utmärkta service, snabbhet och expertis inom bilreparation och underhåll. Besök deras webbplats http://www.tehabil.se/ för att boka en tid för service eller reparation idag.

Adress: Brandthovdagatan 10, 721 35 Västerås
Telefonnummer: 707560670
Web: tehabil.se
Tjänster: Bilverkstad

Te-hå Bil

Öpetider Te-hå Bil

 • Tisdag : 07 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16:30
 • Website :

  Kör dit nu

  (Ring nu)

  Information
  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up